Cursusaanbod

Cursusaanbod

Cursusaanbod van WerkBewust

Cursus Borderline

Heb jij te maken met mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis ? Wil jij meer verdieping in diverse thema’s, inzicht en concrete handvatten? Dan is deze interactieve cursus van 4 bijeenkomsten iets voor jou!

Cursus Psychopathologie

Heb je te maken met mensen met een psychische kwetsbaarheid? Wil jij (een opfris van) kennis en inzicht in de kenmerken en oorzaken van diverse psychiatrische stoornissen? Wil je meer handvaten hoe met de client om te gaan en hoe jij jezelf het beste in kan zetten als instrument? Dan is deze cursus iets voor jou!

Cursus Van drama tot samenwerking

Heb jij de neiging om als hulpverlener teveel verantwoordelijkheid te nemen en je te laten leiden door de waan van de dag? Vind je het soms lastig hoe je het beste aan kan sluiten bij de client? Kom je soms in een positie terecht waar je niet in wilt komen maar weet je niet hoe je daar uit kan komen? Dan is deze cursus iets voor jou!


Wil je met 5 of meerdere mensen van jouw team(s) een cursus volgen? Meld het me even (via het aanmeldformulier). Dan kan ik op jullie locatie de cursus aanbieden en plannen we met elkaar de data!

HULPVERLENEN IS VAKWERK: HET GROOTSTE INSTRUMENT DAT JE INZET BEN JIJ ZELF!